Så mycket mer

Förutom tak och markstensprodukter hittar du även en hel del annat hos oss, till exempel sockelelement och slang och rör för dränering. Vi har även ett grundläggande sortiment av butiksvaror såsom skruv och infästning, lim och färger samt även till exempel handverktyg, kom in och se vad vi kan erbjuda just dig. 

Grundläggande

Dessutom finns det mesta du behöver för grundläggning inklusive olika rördelar samt en del övrigt byggmaterial som lagervara. Det vi inte har i lager försöker vi beställa hem med endast någon dags leveranstid. Begär offert av oss till ditt nästa projekt.

UV-beständig polytenduk

Nu kan vi erbjuda en verkligen mångsidig och hållbar polytenduk. Kan till exempel användas till; behållare för flytgödsel och kemikalier. Täckning till behållare av betong eller duk. Rötrestlager för biogas. Bevattningsdammar för odling. Vattenreservoarer för sågverk. Lakvattenbehållare, täckning till avfallsanläggningar. Marktäckning för grundvattenskydd. Infiltrationsanläggningar för vattenrening. Bassänger för odling av ostron, kräftor och fisk. Konstdammar för park och golfbanor.

polytenduk
Rulla till toppen