Om oss

JM Produkt Ab med varumärket Fjäder grundades 1995 av Johan Fjäder med en tydlig vision: att erbjuda Ålands bästa stenläggningar både gällande service och utförande. Under åren har visionen växt och vi erhåller nu butik med Ålands största utbud av marksten med tillbehör samt takprodukter till både privat- och företagskunder.

Vi erbjuder helentreprenader med service för stenläggningar, murar, trappor, renovering och nyproduktion av filt- och tegeltak samt asbestsanering. Vår passion för att leverera förstklassiga tjänster har drivit oss att bli en ledande aktör inom dessa branscher, och vårt engagemang för kundnöjdhet är vad som håller oss i framkant.

I hjärtat av Fjäder finns ett team av hängivna och kunniga yrkesmän som bryr sig om att förstå våra kunders unika behov. Vi tror att varje kund är speciell, och vi strävar efter att ge varje projekt den tid och uppmärksamhet det förtjänar, oavsett om det är vått eller torrt.

Vårt åtagande att alltid sätta kunden i fokus innebär att vi arbetar omsorgsfullt för att erbjuda lösningar som är både effektiva och hållbara. Vi är stolta över att använda de senaste teknikerna och innovationerna för att säkerställa att våra kunder får den bästa möjliga servicen.

På Fjäder är vårt löfte enkelt: att ge våra kunder en bekymmersfri upplevelse som överträffar deras förväntningar.

Rulla till toppen